Fitness center og hotel i Bagsværd
fitness.jpg
Måske kommer der til at være et hotel og et fitness center på matriklerne på Aslaksvej 2-6. Foto: Kaj Bonne.
Området ved den nye byggeri på Vadstrupvej ønskes inddraget i nyopførelser

Om nogle måneder står nybyggeriet på Vadstrupvej med boliger og et supermarked klar til indflytning.

Men der kan ske meget mere. Det kan ende med et fitness center og et hotel i området.

Sophienberg Gruppen A/S har på vegne af ejendomsejeren Ejendomsselskabet Krogshøjvej 32 ApS bedt om, at der sættes en lokalplanproces i gang for ejendommen Aslaksvej 2-6.

Ejendommen består af to bygninger og områdets overordnede anvendelse er blandet bolig og erhverv i form af kontor- og serviceerhverv, restauranter, cafeer og lignende. Den maksimale byggehøjde er 16 meter med maksimalt fire etager.

En aktuel kortlægning af støjen fra erhvervsområdet i syd viser, at støjniveauet på ejendommen er over grænseværdien i forhold til at placere støjfølsom anvendelse. Der kan derfor ikke placeres boliger på Aslaksvej 2-6.

Der bedes nu om at der udarbejdes en lokalplan for Aslaksvej 2-6 for at kunne omdanne den eksisterende bygning til et fitness center på ca. 1.000 kvm med en tilbygning på den nordlige del af grunden. På den resterende del ønskes der fastsat et byggefelt med en anvendelse til service – blandt andet i form af et hotel samt kontor og liberalt erhverv. Ideen med et hotel er at give mulighed for at medarbejdere og gæster til firmaer i erhvervsområdet kan få overnatningsmuligheder.

Anmodning om at omdanne den eksisterende bygning til fitness er i tråd med helhedsplanens visioner og kan give mulighed for at fastholde en af de karakteristiske bygninger i området.

Hvis omkostninger til miljøsanering og opfyldelse af energiramme nødvendiggør nedrivning af den nuværende bygning, vil lokalplanen fastlægge bestemmelser for nyopførelse af en tilsvarende bygning i form af omfang og volumen.

By- og Miljøforvaltningen vurderer, at et fitnesscenter spiller fint ind i strategien for Bagsværd i social balance. Generelt set, vil udviklingen af Bagsværd Bypark være medvirkende til, at forbindelsen styrkes, og afstanden mellem bymidten og Værebro Park mindskes.

Bagsværd Bypark vil være oplagt at placere funktioner i, der kan fungere som sociale mødesteder, og et fitnesscenter er et godt bud på et socialt mødested for alle beboere i Bagsværd.

1 kommentar om “Fitness center og hotel i Bagsværd”

  1. Michael Lykke Fog siger:

    Ved man hvilke fitness kæde der bliver tale om .. ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top