Fodbold fitness sætter rekord
bryster.jpg
I fjor foregik turneringen hos Gladsaxe-Hero fordi der skulle anlægges kunstgræsbane ved Gladsaxe Skole, men i år er man tilbage i vante rammer, og der bliver et leben af den anden verden. Foto: Kaj Bonne
34 hold er med i IF Bytoftens ”Støt brysterne” turnering

I perioden 2011-2015 er 4.668 kvinder og 36 mænd årligt blevet ramt af brystkræft. Statistikken siger, at det går bedre og bedre med at leve med sygdommen og at mange overlever i mange, mange år. Men det må selvfølgelig gerne blive endnu bedre, og så skal der skaffes penge til forskning og behandling.

Derfor er det vigtigt, at så mange som muligt bakker op om bl.a. fodboldturneringen ”Støt brysterne”, hvor kvinder, der går til fodbold fitness kommer og deltager i stævner. Lige der er IF Bytoften fra Egegårdskvarteret ved Gladsaxe Skole i førertrøjen.

-Vi har igen i år sat rekord. På landsplan er der turneringer med deltagelse af 75 hold i alt, og de 34 af dem deltager i vores turnering, fortæller klubformand Thomas Dreyer.

-Vi går i gang med selve turneringen på lørdag klokken 11,00 og ud over kampene vild er være en masse aktiviteter. Der er pølsevogn og hoppeborg, der er lotterier med mange, flotte præmier doneret af lokale handlende, der er kaffevogn og meget andet, så hele familien kan bakke op om mor, veninde, søster eller kollegaer.

Der er ekstra præmie til det bedste udklædte hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top