Forslag til lokalplan tidligst klar ved årsskiftet
Lokalplan for posthusgrunden er IKKE i høring

I Gladsaxe Bladet den 4. september kunne man læse, at Gladsaxe Kommune havde sendt et forslag til lokalplan i høring for området med det tidligere posthus på Søborg Hovedgade 116.

Men det var desværre en fejl fra vores side. For der er slet ikke udarbejdet noget forslag til lokalplan for området endnu. Posthuset har stået tomt længe, og derfor drøftede Økonomiudvalget før sommerferien, om der skulle udarbejdes en lokalplan for området. Men da et af Økonomiudvalgets medlemmer ønskede sagen i Byrådet, blev sagen behandlet endnu en gang på Byrådets møde 29. august. Her besluttede Byrådet så, at der skulle udarbejdes et forslag til lokalplan for området. Ved en fejl kom Gladsaxe Bladet til at udlægge denne beslutning som, at der var sendt et udkast til lokalplan i høring.

By- og Miljøforvaltningen arbejder i øjeblikket med de indledende undersøgelser inden et forslag til lokalplan for området kan præsenteres. Herefter skal Byrådet tage stilling til forslaget, inden det sendes i høring. Derfor vides det endnu ikke, hvornår et forslag til lokalplan for posthusgrunden kan komme i høring, men det bliver tidligst ved årsskiftet.

På Gladsaxe Bladet beklager vi selvfølgelig fejlen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top