GSC-svømmere i top på regionsplan
Regionsmesterskaber-Årgang-2018.jpg
Klubkammerater og forældre og trænere heppede på livet løs fra kanten af bassinet. Foto: Privat.
Gladsaxe Svøms 10-14-årige konkurrencesvømmer fyldte godt på medaljeskamlerne til sæsonens hidtil vigtigste stævner

Hele 17 gange stod der gladsaxesvømmere på medaljeskamlerne til Regionsmesterskaberne i Region Nordsjælland for Årgangssvømmere, som er 12-14 år gamle. Her blev der konkurreret i mange discipliner, og GSC tog medaljer både i de individuelle løb og holdkapper. Tre gange blev det til guldmedaljer.

Derudover blev der kæmpet om pladser på årets Årgangssamling i Fredericia, som arrangeres af Dansk Svømmeunion. Svømmerne får point for deres tid i fire forudbestemte discipliner, og disse point lægges sammen. Fra hver af landets fem svømmeregioner, inviteres de fem bedste fra hver årgang med til samlingen. Svømmeregionerne er opdelt anderledes end landets administrative regioner. Sjælland er opdelt i Nord og Syd, og GSC-svømmerne kæmpede derfor mod svømmere fra Nordsjælland.

GSC ender med at have 3 svømmere udtaget: Nikoline Lange, Robert Falborg Pedersen og Niels Krogh-Olsen.

For de lidt yngre svømmere fra klubbens 3. hold skulle der slæbes endnu mere metal hjem fra weekends stævne, som i denne aldersgruppe kaldes Regionalt Stævne.
Gladsaxe svømmeklubs børnesvømmere var stærkt repræsenteret med 31 svømmere, som svømmede en masse personlige rekorder hjem. Selvom svømmerne var trætte sidst på dagen, var der alligevel plads til at give den gas i holdkapperne til sidst begge dage.

GSC gik tilfredse hjem søndag eftermiddag med en medaljehøst på 27 medaljer – heraf hele 15 af guld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top