Hjælp autisterne
-

Det er ganske vederkvægende at se, det samlede byråd sætte henholdsvis 2,5 mio. og 4 mio. kr. af i de kommende år til børn og unge med Autisme Spektrum Forstyrelse (ASF). Dem skal der nok blive brug for. Glimrende.
Men men. Der findes også voksne med ASF her i Gladsaxe. Jeg er selv en af dem.

Da vi var børn og unge, kendte man ligesom ikke rigtig til lidelsen.

Jeg fornemmer Jobcenter Gladsaxe, som mange voksne med ASF sikkert kommer i forbindelse med, heller ikke er helt klar over hvad dette ASF er for noget. Er det ikke bare nogle dovne voksne, der ikke gider arbejde ?
Forkert. Af hensyn til spaltepladsen vil jeg henvise til Google, hvor man søger på ASF.

Jeg ønsker et Gladsaxe, hvor alle ASF’ere kan leve et trygt og anstændigt liv og jeg er klar til at slås for det gerne med mine voksne med-ASF-ere her fra Gladsaxe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top