- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Hyldest til Kim Larsen

Der var sort af mennesker, da der var mindekoncert for Kim Larsen på Rådhuspladsen. Og det samme kan måske ske, når der 13. november inviteres til gratis koncert i Bagsværd Kirke klokken 19.30

-Der løb en stor tåre ned over min kind og det skar mig i hjertet, den dag tilbage i 1978, da det gik op for mig, at Gasolin skulle holde sin afskedskoncert. Den skulle holdes i Gudhjem. Jeg boede lige i nærheden, men måtte ikke komme med. ”Du er alt for lille til den slags”, sagde mine forældre. ”Kommer de aldrig mere tilbage”, spurgte jeg min storebror og hans venner, der var på vej til afskedskoncerten i højhælede støvler og med hårbørsten i venstre cowboyjakkelomme. ”Nej aldrig”, svarede de. ”Gruppen går i opløsning”, siger sognepræst Torben Ringgaard.

Dengang, tilbage i 1978, troede vi, at Kim Larsen havde sunget sin sidste sang. Men vi kunne tro om igen, ja vi ku´. Gennem hans livslange karriere, frem til i år, har vi kunne nyde hans skønne stemme til de jævne jordbundne dagligdagsagtige tekster og den musik, der stadig klinger i vore øre. Tak Kim Larsen.

Hvis du er blandt dem, der kan lide at synge, skråle eller blot lytte reflekterende til hans sange, så kom til Kim Larsensaften tirsdag den 13. november kl. 19.30, hvor Bagsværd kirke Taxvej 14 slår dørene op og byder ind til en vidunderlig aften med levende billeder og tekster på storskærm. Alle er velkommen. Der er gratis adgang. I pausen kan du købe øl og sodavand. Send gerne ”kommer” til mobilnummer 29270839.