Indstil til den nye handicappris
Gladsaxe Kommunes nyoprettede handicappris uddeles den 7. december. Borgere kan indstille personer, virksomheder eller foreninger

Tidligere i år oprettede Gladsaxe Kommune en handicappris, og nu er det ved at være tid til at indstille enkeltpersoner, foreninger, virksomheder og lignende. Frem til den 15. november kl. 12 kan du sende dit forslag til årets prismodtager.

Prisen uddeles til den eller de, der har ydet en særlig indsats for handicappede borgere. Det centrale er den frivillige og ulønnede indsats. Personen eller gruppen af personer, der indstilles, behøver ikke at være bosiddende i Gladsaxe Kommune. Der skal være tale om en ekstraordinær indsats eller et nyt initiativ.

Vil du glæde en frivillig, en forening eller måske en virksomhed med Gladsaxe Handicappris 2018? Kender du en person, gruppe, forening eller virksomhed, som varetager frivilligt arbejde for borgere med handicap i Gladsaxe, og som du synes har ydet en særlig indsats? Så skal du måske sende en indstilling til Gladsaxes nystiftede Handicappris og skabe anerkendelse og glæde.

Forslaget skal være kort, præcist og begrundet, og der skal være tale om en frivillig ulønnet indsats. Det er ikke muligt, at indstille ansatte i Gladsaxe Kommune. Du skal sende dit forslag senest 15. november 2018 klokken 12 på mail til Social- og Sundhedsforvaltningen, ssf@gladsaxe.dk.

Psykiatri- og Handicapudvalget beslutter på sit møde i december, hvem der skal hædres med Handicapprisen. Handicapprisen uddeles i ugen for ”FNs Internationale Handicapdag – dagen for lige muligheder”. Prisen overrækkes af borgmester Trine Græse fredag 7. december 2018.

Har du spørgsmål til Handicapprisen eller til indstilling af kandidater, så kontakt chefkonsulent Malene Ravn på sofmra@gladsaxe.dk eller på telefon 39 57 52 02.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top