Julebelysningen vender tilbage
Julebelysning-01-50-09.jpg
Søborg Handelsforening sørger igen i år for at Gladsaxeborgerne kan komme i julestemning, når der kommer julebelysning op. Foto: Kaj Bonne.
Alt bliver som før tyveriet i fjor

Det var mildt sagt en streg i regningen, da kablerne til julebelysningen på Søborg Hovedgade i fjor blev stjålet kort tid før de skulle sættes op.

Der blev lavet en redning på målstregen, da borgmester Trine Græse og frisør Grethe Bystrup gik i aktion – for noget skulle der ske. Kommunen betaler hvert år 66.811 kr. til julebelysningen, og nu havde man penge, der kunne bruges fra den konto.

Søborg Handelstandforening, der er primus motor i arrangementet, var vanen tro dybt involveret, og fik via formanden Niels Nebeling lynhurtigt indkøbt nogle lyskabler – faktisk rigtig mange. Folk fra IF Bytoften var også vanen tro også hurtigt på banen til at melde sig, da der skulle udføres et stykke arbejde. Søborg Handelsforening honorerede dem for den hurtige indsats. Og så blev det alligevel jul.

Med så kort varsel kunne det jo ikke blive ideelt, så hovedgaden ville være oplyst i vanlig stil. Men initiativet fik rosende ord med på vejen.

Masser af lys bliver der så til gengæld, når man vender tilbage til de gode gamle dage med belysning ude i siderne. Det sker så samtidig med at juletræet på rådhuspladsen tændes om halvanden måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top