Kan kalken ikke bekæmpes?
-

Ville gerne vide om det ikke er muligt for kommunen at bekæmpe al det kalk der er i vores vand i Gladsaxe kommune…

1 kommentar om “Kan kalken ikke bekæmpes?”

  1. jens siger:

    Det kan kommunen godt, dvs det er ikke kommunen men Novafos, det vandfællesskab kommuen er en del af. Det koster bare mange penge. I Brøndby Kommune er man ved at implementere et centralt blødtvandsanlæg der fjerner kalken i det kommunale drikkevand. Der foregår undersøgelser om hvorvidt rigtigheden af hvorvidt kalken har en nedsættende effekt på antal huller i tænderne. Man kan få sit helt eget blødgøringsanlæg, dog skal man være opmærksom på at den kalk der allerede har aflejret sig i vandrørene vil forsvinde i løbet af et stykke tid, og så er der risiko for der kommer huller i vandrørene, i sær hvis disse rør er af ældre dato.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top