- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Køb smykker og dåbsgaver hos urmageren

Skal der købes øreringe, armbånd eller halskæder som gaver til konen, kæresten, veninden eller datteren, så kan man nu klare de indkøb hos urmager Brian Kaas fra Søborg Ure og Smykker på Søborg Hovedgade 63 A.

-En butik forsvandt, da Lene Skovgaard valgte at stoppe med Søborg Guld og Sølv lidt længere henne ad hovedgaden, men nu kan folk så komme til mig, siger Brian Kaas.

-Der er jo ikke mange smykkebutikker i kommunen, så vi er glade for at kunne tilbyde kunderne den service. Vi kan det faglige omkring guld og sølv og diverse belægninger, og vi kan skifte led i kæder, når kunderne har bestemt sig for, hvad de vil købe, siger Brian Kaas.

Der er også dåbsgaver på hylderne, og det hele bliver i løbet af kort tid mere synligt i vinduerne og på hylderne. Skal der laves graveringer i gaverne, klarer man også det i butikken.

På urfronten kan Brain Kaas konstatere, at der nu sælges flere armbåndsure. Mange har jo i en overgang brugt deres Iphone som ur, men det er noget hurtigere at kigge ned på håndleddet har mange efterhånden fundet ud af. Og så kan et ur jo nærmest samtidig fremstå som et smykke.