Kørte narkokørsel uden kørekort
-

Tirsdag 2. oktober klokken 23.41 standsede en politipatrulje en mandlig bilist i slutningen af 40’erne på Mørkhøjvej i Søborg, idet han slingrede meget på vejen. Politiets undersøgelser viste, at manden var frakendt førerretten, hvorfor han blev sigtet og anholdt for kørsel uden førerret. Manden blev desuden skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel, samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han erkender delvist.

Kørsel uden førerret kan koste bilen
Kører du bil uden førerret, er bøden 7.000 kroner første gang. Anden gang koster det 8.500 kroner. Tredje gang er bøden 10.500 kroner plus at bilen kan konfiskeres. Fjerde gang koster det 14.000 kroner og derefter fængselsstraf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top