annonce
Loppemarked med legetøj
Grønt IDÉcenter holder marked for at skåne miljøet

Vil du gerne give børnene en miljøvenlig pakkekalender? Så vær med, når grønt IDÉcenter igen i år holder legetøjsloppemarked søndag 18. november klokken 13-16 i Store Sal på Gladsaxe Hovedbibliotek.

Du sparer miljøet for masser af affald, når du køber brugt legetøj til børnene. På grønt IDÉcenters legetøjsloppemarked kan børnene derfor bytte eller sælge deres gamle legetøj, mens forældre kan snuse rundt og skaffe alle gaverne til pakkekalenderen til jul på en billig og miljøvenlig måde. Loppemarkedet er en oplagt mulighed for at gøre noget andet end at købe en masse små ”dimser” til børnenes pakkekalender, der måske hurtigt bliver til affald igen. Når du køber brugt, er du i stedet med til at producere mindre affald, og det er godt for vores miljø.

Grønt IDÉcenter i Gladsaxe arrangerer loppemarkedet. Hvis du vil sælge, kan du tilmelde dig en stand ved at sende en mail til groentidecenter@gladsaxe.dk senest onsdag 7. november. Arrangementet er gratis.

Legetøjsproduktion kræver ressourcer
Vi danskere producerer meget affald – faktisk producerer hver dansker over et halvt ton synligt affald om året. Samtidigt forbruger vi langt flere ressourcer og producerer meget mere affald, end vi ser. Hver gang vi køber nye produkter – som for eksempel legetøj – har der nemlig allerede i fremstillingen af produktet været et stort forbrug af jordens ressourcer, udledning af drivhusgasser og forbrug af vand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top