Mand stukket ned på Søborg Torv
kniv.jpg
Hele Søborg Torv blev spærret af, og der var et meget stor politopbud. Foto: Niels Rasmussen
Politiet massivt til stede i flere timer med efterforskning og afspærringer

Lidt før tirsdag middag blev en mand stukket ned med en kniv på Søborg Torv. De foreløbige oplysninger går på, at overfaldet skal være sket i en opgang tæt på bageren. Men Politiet understreger, at man arbejder på sagen og foreløbig ikke har flere oplysninger.

I forvejen er der store afspærrede områder på torvet, der er under ombygning, men politiet fik hurtigt spærret hele torvet af i jagten på at finde spor – lige som man forsøgte at finde personer, der havde set noget omkring overfaldet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top