Mindeord
Tidligere folketingsmedlem Hanne Andersen (A) skriver om tidligere ungdomsskoleinspektør Jens Thind-Andersen

Jens Thind-Anderen er død. Trist, trist og vemodigt. En ildsjæl, et meget positivt menneske, en meget god ven gennem mange, mange år. Mødte Jens første gang til DSU kongres i Århus i begyndelsen af 60’erne og genså ham, da vi flyttede til Gladsaxe. Et positivt gensyn. Dengang, som gennem hele livet, aktiv i ungdomsarbejde i partiarbejde, byrådsarbejde. Ungdommen havde også glæde af Jens som ungdomsskoleinspektør i mange, mange år. Han byggede en skole op som rigtig mange har haft stor glæde af- også vore børn. Byrådsmedlem også i mange år i den kommune, som han var så stolt af, og gerne viste frem på busture rundt i kommunen. Ikke mindst stolt og glad for sit parti, det lyste ud af ham. Han arbejdede som bl.a. partiformand, forblev aktiv i valgkampe, hver gang der skulle arbejdes for stemmer til partiet. Men han var også utrolig stolt af sin familie, der bl.a. meget andet også havde dejlige rejseoplevelser sammen med ham og Lillan. Rejseoplevelser han også tilbød at arrangere for kolleger og venner – altid forberedt og vidende. Vi der ikke kunne deltage fik fyldige rejsebeskrivelser, og der er ikke mange steder Jens og Lillan ikke har været. De samlede også hvert år i august venner, gamle kolleger til frokost i deres have, hvor Jens altid fremhævede og roste Lillans hjemmelavede mad. Vi er mange der vil savne Jens’ glade og positive sind, men mest af alt naturligvis Lillan, Ditte,Mette og børnenebørnene.

Ære være Jens’ minde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top