Nu er de grønne spirer
Grønt-Flag-01-42-18.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der var rene krudtugler, der var sangtalenter, der var nysgerrige børn, der var stille børn, der var charmetrolde, da borgmester Trine Græse kom forbi og var med til at hejse det grønne flag i Bagsværd Børnehave. Foto: Kaj Bonne.
Børnene i Bagsværd Børnehave kom tæt på naturen

Børnene i Bagsværd Børnehave er blevet meget klogere på naturen. Og som et synligt bevis på det, vajer der nu et lille hvidt-grønt flag ved indgangen. Friluftsrådet står bag det overordnede initiativ med Grønne Spirer-kurset.

Borgmester Trine Græse kom forbi onsdag morgen og sendte flaget til tops med børn og pædagoger som publikum.

Børnene sang Povl Kjøllers og Charlotte Blays skovsang, der fortæller om at der er så sjovt inde i en skov. Det klarede de så fornemt. Og de ved det er rigtigt, for som et led i at blive grønne spirer har de været ude i skoven som et led i at blive lidt klogere i den retning.

Borgmesteren fik en pose valnødder og en lille plante med tilbage til rådhuset og så gik man ind for at bage hjemmebagte monsterboller, der teoretisk skulle være lyserøde, fordi der var rødbeder i. Men bagningen havde fjernet lidt af kuløren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top