Så kan der bygges videre
Klager over byggeri på Tobaksgrunden afvist

Byggeriet kan fortsætte på Tobaksgrunden efter at have været sat på pause af en klage over Kommuneplan 2013, lokalplan 221 og lokalplan 245 for Tobaksbyen nord for Tobaksvejen.

Nu er Planklagenævnet kommet med en afgørelse. Nævnet afviser at behandle klagen over lokalplan 221, da det er en ældre plan fra 2013, ligesom Planklagenævnet har afvist at behandle Kommuneplan 2013 samt tilladelsen til opførelse af kontordomicilet. Begge med begrundelse i, at klagefristen er udløbet.

I forhold til lokalplan 245, så har Planklagenævnet valgt at ophæve en sætning, der handler om krav til parkeringsnormen for området, og muligheden for dobbeltudnyttelse, da dette ikke er indskrevet i kommuneplanrammen. Planklagenævnet kan ikke give medhold i den øvrige del af klagen over lokalplan 245. Det betyder, at den øvrige del af lokalplanen fortsat gælder.

Afgørelsen betyder, at byggesagsbehandlingen på den første af fire store karreer nu kan blive færdiggjort. Der er tale om en beboelseskarre med liberalt erhverv i stueetagen.

Herefter vil byggeriet blive opført i etaper i et tempo, der afhænger af, hvor hurtigt entreprenøren kan komme i hus med de nødvendige byggetilladelser. Derfor er det på nuværende tidspunkt svært at sætte et sluttidspunkt på for byggeriet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top