Skidt uge for Gladsaxe-Hero
HERO-Værebro-03-38-18.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jetmir Zeciri (t..h. i rød trøje) nettede for Gladsaxe-Hero mod Hundested, men det var ikke nok. VB 1968 i de lyseblå trøjer fik 1-0 mod Hørsholm-Usserød trods en udvisning. Foto: Kaj Bonne.
To nederlag på fire dage fjernede holdet fra toppen af serie 1

Tirsdag og lørdag var Gladsaxe-Hero i aktion mod et par af de andre hold fra toppen af serie 1. Og det gik ikke så godt.

Kampen mod Ledøje-Smørum endte med en sejr på 3-0 til værterne, der havde adskillige spillere med erfaring fra DS-fodbold.

-Det var en svær opgave, men vi var med hele vejen – og desværre er det personlige fejl der afgør kampen til LSFs fordel, siger Gladsaxe-Herotræner Thomas ”Jønse” Jørgensen.
Oprykningskollegerne fra Hundested bare tordner derudad. De har maksimumpoint efter syv kampe.

De har i Nicolai Jægergaard en helt eminent spiller, og han scorede en gang og lagde op til de to andre mål, da Hundested kom foran 3-0.

-Vi pressede dem fra start og sad på kampen fuldstændig. Masser af godt spil og løse chancer. De havde et skud ude fra siden som Jægergaard smed helt op i krogen uden chance for Andreas Damberg. I slutningen af 1 halvleg scorede de på hjørne. Typisk tophold at have tur i den.

-I anden halvleg kørte vi på og spillede rigtig godt. Vi satsede og de scorede på kontra til 3-0. Vi pressede stadig på og scorede 5 minutter før tid på et tidligt indlæg fra Christoffer Bruun og Jetmir svigtede ikke. Lige inden havde Jetmir et hovedstød på stolpen. 2 minutter efter scorede Frederik Vendelbo på straffe. Vi pressede på, men fik desværre ikke scoret et mål mere.

-Det positive vi tager med fra de 2 kampe er, at vi sagtens kan være med i toppen af serie 1. Vi spiller godt, skaber masser af chancer og vores form er rigtig god.
Nu venter der et par kampe der skal give to x 3 point, hvis vi vil være med i toppen.

VB 1968 vandt trods udvisning
Serie 1-kollegerne fra VB 1968 vandt 1-0 på kunstgræsbanen på Gladsaxe Stadion over Hørsholm-Usserød. Det til trods for at Martin Albrechtsen blev vist ud efter lidt over en halv times spil. Ercan Demirbas sørgede med et flot skruet frispark for kampens enlige mål i et opgør, hvor Hørsholm-Usserød væltede sig rundt i chancer og Celal Yilmaz stod en pragtkamp for VB 1968.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top