annonce
Søborg Torv i opbrud
Søborg-Torv-01-43-18.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søborg Torv ligner ikke sig selv i disse dage. Men det bliver bedre til foråret. Foto: Kaj Bonne.
Gravemaskinerne er i gang

Hvis man har været i tvivl om, at der skal ske noget med Søborg Torv, så er man det ikke længere. Torvet er mildest talt i opbrud. Chaussesten og fliser ligger i bunker.

Ombygningsplanen for torvet tager udgangspunkt i erfaringerne fra de tidligere GladsaxeLiv-tiltag og borgernes input fra et par borgerinddragelsesprocesser.

Der skal efter borgernes ønsker være både træer, bænke og legeplads.

Borgmester Trine Græse har tidligere sagt: – Jeg glæder mig meget til at se Søborg Torv til foråret, og det er dejligt, at vi kan indfri borgernes ønsker om mere grønt og flere træer på torvet.

1 kommentar om “Søborg Torv i opbrud”

  1. M. Stærmose siger:

    Skønt der lyttes til borgernes ønsker, men at rive noget op som fungerer, er jo fuldstændigt molboagtigt. Sikkert muligt at lave en løsning, som stadig kunne opfylde borgernes ønsker uden at bruge maks på anlægsarbejde kontoen. I privaten, får man typisk 2-3 løsnings- og prisforslag. Den forkromede løsning er “smuk” udadtil når der skal scores point hos borgerne, Specielt hvis man er “ny” på borgmesterposten og hedder Trine Græse. Minder lidt om Letbane projektet til forveksling. Spild af gode skattekroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top