annonce
Træk kød i automaten
Foto-Kødautomaten.jpg
Hver automat indeholder 10 såkaldte karruseller, som kan deles op i 36 enheder. En fyldt automat vil i alt indeholde mellem 300 og 400 kilo kød, alt efter udskæringer. Betaling foregår via Mobilepay eller med kreditkort. Foto: Privat
Kødbilen på Gammelmosevej vil have 50-100 automater over hele landet

Søndag 4. november åbner slagtermester Morten Valentin Holm en selvbetjent, døgnåben kødautomat på Gammelmosevej 119 fyldt med 400 kilo billigt, økologisk kvalitetskød.

Inden udgangen af 2019 er det planen at have opstillet 50-100 kødautomater rundt omkring i Danmark Kødautomaten bliver Skandinaviens første selvbetjente kødautomat fyldt med op imod 400 kilo økologisk kød af den højeste kvalitet, som fremover vil stå klar med kød til enhver lejlighed, enhver pengepung og på ethvert tidspunkt af døgnet.

Bag Kødautomaten står slagtermester Morten Valentin Holm, som de seneste seks år har haft stor succes med Kødbilen, der hver dag kører ud med økologisk kød til kunder i hele Danmark. På adressen på Gammelmosevej ligger allerede en Kødbilen slagterbutik.

Den første automat i Lyngby vil hurtigt få følgeskab af flere automater andre steder i Danmark, og Morten Valentin Holms ambition er, at der inden udgangen af 2019 står mellem 50 og 100 kødautomater i Danmark fyldt med alt fra tyndstegsfilet, entrecote og skinkeculotte til hakket oksekød af kødkvæg, lammepølser og bacon i tern.

– Vi går ikke på kompromis med kødets kvalitet. Kødet i automaten er 100 procent økologisk og af samme høje kvalitet som det kød, man kender fra Kødbilen.
Man kan betale med kreditkort eller via mobile pay.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top