annonce
Udsigt til seks etager høje bygninger
-

I begejstringen for mere husrum til medarbejderne hos MOE skal man ikke glemme, at det er opnået på varig bekostning af adgangen til naturligt dagslys for beboerne i de nærliggende lejligheder.

Hvis det – som foreslået i Lokalplan 257 – lykkes Topdanmark at lokke Gladsaxe Byråd til at vedtage en ændring af bebyggelsesprocenten fra 90 til 150 (og samtidig nedsætte kravet om egenparkering til det halve), kan beboerne i det stationsære område se frem til 6 etager høje bygninger både midt på grunden og langs Buddingevej, som i fremtiden helt vil blokere for dagslys til boliger på Klausdalsbrovej, Kålmarken og østre side af Buddingevej. Og dertil give samme problemer med vindstød, som vi kender på fortovet foran Kvickly. I tillæg vil problemerne med pendlerparkering på omliggende villaveje øges stærkt.

2 kommentarer om “Udsigt til seks etager høje bygninger”

  1. Torben Sønnichsen siger:

    Hørt

  2. Flemming Hansen siger:

    Utroligt hvis vores gode lokal politikker, ikke har lært af NCC højhuset , husk der skal skygge beregninger på bordet. Tænker man kun på firmaer og ikke på beboerne i husene, kom nu ind i kampen kære byråds medlemmer , skal vi have flere ommer. Mener nok at have hørt fra mange i byrådet, at den fejl bør ikke gentage sig. VH. Flemming Hansen Græsmarken 30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top