Uforståelig planlægning af buslinjer
Kære Byråd, hvad er jeres tanker med den ny busplan i 2019

Jeg har nu siddet og set på den nye plan for buslinjerne i Gladsaxe kommune, som træder i kraft til sommer 2019.

Samtidig har jeg i Gladsaxe Bladet læst om BID Søborg, som skal gøre handelslivet på Søborg Hovedgade stærkere fra Hagavej og ned til kommunegrænsen ved Dyssegårdsvej.

Kildevænget og Kildebakken er et beboelses område på 980 lejligheder på Solnavej og Hagavej. Et område der også har en del ældre boende. I dag kan de tage Linje 68 op til Søborg Torv, og derfra gå ned og handle i Søborgs Hjerte og på Søborg Torv.

I den nye plan bliver dette ikke muligt. Bussen, som kører ned omkring Solnavej og Hagavej, kører nu ikke til Søborg Torv, men kører i stedet op ad Vandtårnsvej. En vej der nu skal bære hele to buslinjer. En vej der har meget trafik, og kun en vejbane. Når bussen stopper her, så går bilerne i stå.

Samtidig kan de ældre fra Hagavej og Solnavej ikke længere tage en bus op til Søborg Torv eller hjem igen. Hvilket gøre det sværere for dem, at komme op og handle i BID Søborgs område.

Hvorfor denne beslutning kære politikere, i fjerner forbindelsen imellem et stort handels område og et stort bolig område, er det ikke at skyde sig selv i foden ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top