Venstre: – Vi er det klare alternativ
Partiet forstår ikke den manglende opbakning til ændringsforslagene i Gladsaxestrategien

Venstre – repræsenteret af gruppeformanden Pia Skou – fik næsten ingen opbakning til sine 39 ændringsforslag til Gladsaxestrategien, da økonomiudvalget behandlede sagen i tirsdags. Kun tre forslag fik opbakning.
Og det kommer vel til at gå på samme måde på byrådsmødet onsdag

Ikke underligt er Henrik Bach Mortensen fra byrådsgruppen ikke tilfreds med alle afslagene.

-Venstre beklager, hvis byrådet ikke kan samles om dette forslag på mødet onsdag aften. På den anden side vil det tydeligt vise Gladsaxeborgerne, at Venstres politik er et er et klart alternativ til det nuværende flertal i Byrådet, siger Henrik Bach Mortensen.

-Gennem hele 2018 har der været diskussioner om væsentlige elementer i forslaget til strategi. I håbet om, at der kan formuleres en strategi, som alle kunne stå bag, har Venstre gennemarbejdet strategien og fremsat en række forslag, som burde kunne forene byrådet. Desværre viste økonomiudvalgsmødet, at der ikke var megen vilje til at åbne strategien med henblik på at finde fælles formuleringer forud for byrådsmødet onsdag aften, siger Henrik Bach Mortensen.

En af de væsentlige uenigheder handler om den fremtidige byudvikling, hvor Venstre havde fremsat et forslag, der udtrykte ønske om en harmonisk udvikling af vores kommune. Det blev desværre afvist af økonomiudvalget. Venstre håber, at de andre partier vil overveje sagen en gang mere inden byrådsmødet. I den forbindelse har jeg tilladt mig at fremsende et debatindlæg til jer om ”Harmonisk byudvikling”:

Venstre har fremsat en række forslag til forbedring af forslaget til Gladsaxestrategien. Desværre blev næsten alle forslag afvist i økonomiudvalget, som åbenbart ikke har noget ønske om, at Gladsaxe skal udvikles efter en strategi, som bredt kan samle Byrådet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top