annonce
28-årig dræbt af knivstik på torvet
En 23-årig mand er varetægtsfængslet i fire uger

En hurtig politiindsats efter et knivstikkeri med dødelig udgang på Søborg Torv førte til, at en 23-årig mand blev anholdt et lille halvt døgn senere. Københavns Vestegns Politi modtog sidste tirsdag kl. 10.34 en anmeldelse om, at en mand var fundet livløs i en opgang på torvet.

Da politi og ambulance nåede frem, var det tydeligt, at en 28-årige mand var blevet udsat for knivstik. Han blev kort efter erklæret død. Politiet fik dog hurtigt afspærret torvet for at samle spor, og senere samme dags aften kunne man anholde en 23-årig mand.

Næste dag blev den 23-årige fremstillet for lukkede døre ved retten i Glostrup, der besluttede at varetægtsfængsle ham for fire uger.

Da retsmødet blev holdt for lukkede døre, kan politiet ikke kommentere kendelsen yderligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top