Åbne døre på gymnasium
Gladsaxe Gymnasium inviterer til forsamlingshus-arrangement tirsdag den 6. november

Hvad ved du om det amerikanske midtvejsvalg? Måske lidt, måske slet ikke noget.

Du har en chance for at blive klogere. Ganske gratis. Gladsaxe Gymnasium har nemlig lavet et nyt initiativ, som man kalder ”Forsamlingshuset”.

– Vi har i lang tid ønsket at åbne gymnasiet op og dele nogle af de spændende oplæg, vi arrangerer for vores elever med borgerne fra vores lokalområde. Vi har derfor besluttet to til tre gange årligt at åbne skolen og holde et arrangement, der dels er åbent for alle, og som dels har almen interesse. Forsamlingshusarrangementet er en oplagt mulighed for at få noget at vide om et aktuelt emne og er desuden en mulighed for at se – eller måske gense – gymnasiet. Vi håber derfor, at rigtig mange finder vej til Gladsaxe Gymnasium, siger rektor Eva Krarup Steensen.

Det første forsamlingshus-arrangement afvikles tirsdag den 6. november fra kl. 17-18.30, hvor journalist og forfatter og USA-kender David Trads holder foredrag om den aktuelle politiske situation i USA. Han fortæller om præsident Donald Trump, og hvad det kommende midtvejsvalg forventes at ville bringe. Midtvejsvalget holdes netop den 6. november.

David Trads holder det samme foredrag for gymnasiets to ældste årgange tidligere på dagen.

Næste arrangement i GGs forsamlingshus bliver med den tidligere minister Mogens Lykketoft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top