Adventsgave til alle musikelskere
Live-strings2.jpg
Live Strings leverer musik af allerhøjeste karat. Foto: Privat.
Koncert ud over det sædvanlige i Søborg Kirke

Søborg Kirke har en stor musikoplevelse i kalenderen. Har man lyst til rigtigt at sparke julen i gang for fuld musik så er det mandag 3. december det foregår
Kammerkoret Volvox opfører komponisten G.F. Händels berømte julestykke ”Messias”.

Stykket bl.a. indeholder et Halleluja-kor som bliver brugt flittigt i film og på tv.
Korets dirigent Henrik Palsmar har bearbejdet musikken for 5 strygere og klaver.

Palsmar har lånt inspiration hos bl.a. Mozart og Schubert til at omskrive akkompagnementet fra strygeorkester til klaver-sekstet. Det kan måske synes provokerende, at koret vover at pille ved et mesterværk som Messias. I Volvox’ version synger fire solister trompet og paukestemmerne, og det virker dramatisk og flot.

Live Strings leverer det musikalske underlæg.
Live Strings er violiner i verdensklasse. De har spillet sammen med store danske og udenlandske navne, bl.a. Eminem (US), Michael Bublé (CDN), Lukas Graham, Christopher, Tina Dickow, Stine Bramsen. I sommer spillede de på Orange Scene på Roskildefestivalen sammen med Kanye West, og de har netop udgivet en cd med musik af Bent Fabricius-Bjerre.

Lørdagskoncert
Ægte juleglæde, ægte sangglæde og masser af varme og stemning fylder kirken når Søborg Kirkes voksenkor synger os alle julevarme helt ind i hjertekulen. Det sker lørdag 1. december klokken 14.00 i Søborg kirke.

Koncerten er gratis.

Har du lidt tid at bruge inden er du velkommen i sognegården hvor kirken holder julemarked fra 10-14, så kan du måske nå at sikre en julegave eller to inden ørene skal forkæles.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top