Basketdrenge med dyr succes
basketball.jpg
Disse drenge imponerer gang på gang og ligner et godt fundament for et stærkt seniorhold, hvis de kan holde sammen. Foto: Privat.
De sportslige resultater har givet flot invitation til turnering i Barcelona

For ikke ret mange år siden gik det mere end trægt i Gladsaxe Basketball Klub med en næsten ikke-eksisterende ungdomsafdeling.

Nu går det til gengæld helt forrygende med flotte, flotte resultater.

U15 drengene fra Gladsaxe Basketball Klub deltager i denne sæson i Baltic Boys Basketball League, som er en turnering for de bedste hold fra bla Rusland, Finland og Baltikum. Gladsaxedrengene har nu været afsted til Riga to gange og indtil nu spillet 10 kampe med blot et enkelt nederlag.

Undervejs har drengene været oppe imod stærke klubber hold fra både Moskva, St Petersborg, så det har været utroligt lærerigt og her i weekenden spilledes der gruppefinale mod det bedste Finske hold fra storklubben HONKA. Gladsaxe startede bedst og kunne efter første periode notere en føring på 26-10, men som kampen skred frem var det HONKA der viste deres styrke og med mindre end 1 minut tilbage, fik de udlignet til scoren 66-66.

Gladsaxes sidste forsøg gik desværre ikke i og kampen måtte i 3 minutters forlængelse, som desværre endte med en finsk sejr på 76-73. Gladsaxe er dog stadig kvalificeret til mellemrunden og har gode muligheder for at komme med til finalerunden til april.

I den hjemlige turnering går det også godt og der er god grund til at drømme om metal når der skal spilles om pokaler til foråret.

Oveni det hele er der nu kommet en invitation til at deltage i en stor turnering i Barcelona i påsken.

Økonomisk er al succesen ikke så lidt af en belastning.

Far og mor må til lommerne og det understreger endnu en gang, at de største sponsorer i dansk idræt er far og mor.

Turene til Baltikum koster ca. 8.000 kr. per deltagere og nu kommer turen til Spanien.

-Så der skal vi nok i gang med noget fundraising for at skaffe pengene, siger Søren Altmann fra basketklubben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top