De må godt komme igen
Festlig indledning på byrådsmødet

I adskillige år har pensionistkoret Sangsvalerne været med til at indlede byrådsmøderne, hvor der er fællessang, før det hele går i gang.

Nu har koret trukket sig. Gennemsnitsalderen var høj, og alting har sin tid.

Så den musikalske oplevelse har været til at overskue, når de 25 byrådsmedlemmer, folk fra forvaltningen og de få tilskuere har klaret sangene ved de seneste par møder. En del kan næppe få job som brummere.

Men i onsdag steg kvaliteten med tusindvis af procenter. Koret fra Musik- og Billedskolen kom forbi. De varmede stemmerne op og gik i gang med sangen, og det inspirerede mange til at lægge lidt stemmekraft i, og så lød det hele virkelig godt.

Så de må vist gerne komme tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top