Der skal være en grænse for byggeriet
Fitnesscenter-01-40-18.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som Gladsaxe Bladet kunne fortælle for halvanden måned siden er der en ambition fra en bygherre om at lave et fitnesscenter og et hotel på Aslaksvej. Foto: Kaj Bonne.
Fonde søger om lov til at bygge i Bagsværd Bypark

Da området ved Vadstrupvej, Krogshøjvej, Brudelysvej og diverse småveje for efterhånden en del år siden blev en del af projekt Bagsværd Bypark, blev det vedtaget, at der mindst skulle være 40 procent boliger i området, så man sikrede sig, at det ikke bare blev industri.

Siden er udviklingen i boligbyggeriet jo nærmest eksploderet. Folk flytter til København, og folk flytter fra København ud i omegnskommunerne, og her er Gladsaxe attraktiv.

– Så nu får vi en god portion henvendelser fra fonde og entreprenører, der meget gerne vil bygge i det område. Derfor skal vi til at se på det overordnede billede og finde ud af, hvor stor en procentdel, vi vil tillade. Det hele skal ikke plastres til med boliger, vi vil godt have lidt industri og nogle virksomheder i området, siger borgmester Trine Græse, der understreger, at man ikke bare skal bygge løs alle steder, hvor der er en ledig grund. Byggeriets karakter skal passe til omgivelserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top