En markant 40-årig
Taekwondo-01-48-18.jpg
Klubformand Thomas Suski har været med næsten alle 40 år, og han kan sammen med næstformand Ferran Hollederer Gacon glæde sig over, at der hele tiden leveres flotte sportslige resultater. Foto: Kaj Bonne.
Gladsaxe Taekwondo Klub har gjort det imponerende siden stiftelsen i 1978

Titlerne er strømmet ind til klubben. Der er hentet verdensmesterskaber, europamesterskaber, nordiske mesterskaber, danske mesterskaber og titler ved et væld af internationale og nationale stævner.

Så der var noget at fejre, da Gladsaxe Taekwondo Klub i søndags holdt 40 års fødselsdag i klublokalerne på Skolesvinget 10 lige ved siden af Grønnemose Skole.
Navne som brødrene Gergely og Josef Salim, Lisa Lents og Tommy Mortensen er blandt dem, der har været med til at hæve klubben til en af verdens bedste på adskillige tidspunkter.

For tiden er der cirka 100 medlemmer i klubben. De yngste er fem år, og den ældste er over 60.

-Der er hele tiden mulighed for at udvikle sin inden for sporten, siger Ina Diget, der bl.a. sørger for at markedsføre klubben med artikler undervejs i løbet af sæsonen.

Når man dyrker taekwondo, så lærer man bl.a. disciplin. Når man træner, så træner man. Skæg og ballade gemmes til bagefter.

At de unge medlemmer godt kan hygge sig socialt beviste de ved fødselsdagen, hvor der blev testet diverse nye danse, som man kan lære via YouTube.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top