Et mål der varmede
AB-Hillerød-01-35-18-kun-målemand.jpg
Mark Jensen leverede en perlerække af redninger - det sikrede sejren mod HIK. Foto: Kaj Bonne.
AB Gladsaxe vandt 1-0 over HIK på et sent mål

AB Gladsaxes træner Michael Madsen afsluttede efterårssæsonen med en vil jubeldans. Der var kindkys fra træneren til ABs målmand Mark Jensen. Det forstår man. Han havde fire kongeredninger, og han blev fortjent valgt til kampens bedste ABer af de 462 tilskuere.

AB styrede begivenheder de første ca. 65 minutter, men HIK var giftige, når de endelig var fremme i ABs straffesparksfelt. Men her var Mark Jensen umulig at passere denne søndag.

AB havde bolden i nettet efter et kvarters tid, da Nichlas Rohde helflugtede bolden i kassen. Det kunne have været et megaflot mål, hvis ikke linjedommeren havde haft flaget oppe for offside. Til hans ros skal siges, at han havde flaget oppe meget hurtigt.

Efter pausen satte AB endnu mere pres på. Yonas Nielsen havde i 2. halvlegs start en flot afslutning på overliggeren. AB holdt presset de følgende 20 minutter, men pludselig punkterede ABs midtbane. HIK overtog pludselig spillet, og en HIK var helt alene med Mark Jensen uden at kunne udnytte den store chance. Et godt hovedstød fra en HIKer så de fleste også inde, men igen var Mark Jensen som en blæksprutte.

Efterhånden indstillede tilskuerne sig på 0-0. Men to minutter før tid spillede en HIK-forsvarer bolden lige ind i fødderne på Luca Petersen, der resolut bankede bolden ind ved venstre stolpekant. Vild Jubel, får milet varmede i den grad.

Med de tre point overvintrer AB på 3. pladsen i 2. division øst. Til foråret spilles de sidste seks runder af grundspillet. Kampen om de seks slutspilspladser om oprykning til 1. division er meget tæt. AB er blot fire point fra førstepladsen, men også kun fire point foran nr. 8.

Nu står den på vintertræning, juleferie og træningskampe. Første kamp efter vinterpausen spilles den 9. marts på udebane mod det isolerede bundhold Marienlyst på Fyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top