Går sammen om vinsmagning
MENY og Rib House i samarbejde om en vinaften i Bagsværd

Der er kænguru på menuen, når Rib House og MENY i Bagsværd arrangerer en eksklusiv vinaften, ti vine samt en lækker tre retters menu.

– Vi er netop begyndt at forhandle den australske topproducent Penfolds. Og de laver altså virkelig noget klassevin, og det afspejler prisniveauet. Vores billigste flaske starter på 100 kroner, og den dyreste koster 4.500, siger Frank Rasmussen, vinchef i MENY Bagsværd.

Samarbejdet med naboen Rib House var oplagt, og her var restaurantchef Anders Thorsøe straks med på ideen, siger Frank Rasmussen.

– Der skulle selvfølgelig en god australsk menu til, når vi skal igennem ti topvine. Det kan Rib House så klare. Vi starter blidt med tre hvidvine. Der er kænguru til forret, og så er der oksebavette med rødvin af hovedsageligt shiraz og cabernet sauvignon, inden Penfolds dessertvin, der minder meget om portvin, serveres til desserten.

Penfolds rødvine er meget kraftige, så de er ikke velegnede til kylling, men en god dansk flæskesteg matcher de fint.

Vinaften afholdes tirsdag den 20. november kl. 18 hos Rib House. Bestilling af billetter inden 11. november i kiosken hos MENY.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top