I litterær bestyrelse
Henning-Fink-Jensen.jpg
Henning Fink-Jensen. Foto: Privat.
Bagsværd-beboer genvalgt til Johannes Jørgensen Selskabet

På Johannes Jørgensen Selskabets årlige generalforsamling er direktør Henning Fink-Jensen, Bagsværd, blevet genvalgt som bestyrelsesmedlem. Desuden blev tidligere kommunikationskonsulent og konfliktløser Maria Truelsen, Virum, valgt som nyt bestyrelsesmedlem, og forfatter Stig Holsting, Frederiksberg, fik genvalg som formand.

Johannes Jørgensen Selskabet er et af Danmarks litterære selskaber og arbejder med at udvide kendskabet til Johannes Jørgensen og hans ca. 80 bøger store forfatterskab gennem bl.a. egen hjemmeside, Facebook-gruppe, nyhedsbreve, foredrag og bogudgivelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top