- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Juletur i Smør- og Fedtmosen

Søndag 25. november kl. 12.30 kan du komme på opdagelse i Smør- og Fedtmosen, hvor nisserne har lagt en fortælling ud til børn og barnlige sjæle.

Advent nærmer sig og vinterens væsener er omkring os. Nu kan børn og barnlige sjæle komme med på tur i Smør- og Fedtmosen og blive klogere på de mange væsener og myter der er knyttet til julen og naturen. Turen ledes af kommunens naturmedarbejdere og Peter Franklin Würtz, der er ekspert i nordisk mytologi.

På turen rundt i mosen indsamler vi samtidig naturens underværker til for eksempel juledekorationer og adventskranse. Turen rundes af i madpakkehuset ved Jernalderlandsbyen, hvor der bliver lejlighed til at lave sine egne kreationer til julen. Borgmester Trine Græse kommer og hilser på i madpakkehuset.

Turen foregår 25. november kl. 12.30 til 15 i Smør- og Fedtmosen. Vi mødes ved indgangen til mosen overfor Bagsværd Svømmehal ved Jernalderlandsbyen. Parkeringsmulighed ved Skolen Skovbrynet eller Bagsværd Svømmehal. Medbring egnet fodtøj, varmt tøj, kurv og grensaks.