Om at være pårørende
Foredrag om at have et familiemedlem med kræft

Åben Cafés sidste foredrag i år afholdes mandag den 19. november kl. 18.00-19.30 i Gladsaxe Hovedbiblioteks lille sal. Her fortæller psykolog Lise Stampe Møller-Jørgensen om det at være pårørende til en kræftsyg.

Hvordan er det at være pårørende? Hvordan bliver livet, når ens nærmeste er uhelbredeligt syg? Hvordan klarer børnene sig i skolen og fritiden, når en af forældrene konstant er indlagt eller for det meste har det skidt?

Mange af de her nævnte problemstillinger vil psykolog Lise Stampe Møller-Jørgensen berøre i sit foredrag, der er gratis.

Hun arbejder til daglige i Kræftens Bekæmpelses rådgivning i Lyngby. Her møder hun mange pårørende, der på en eller måde har brug for råd eller vejledning. Eller blot en at tale med.

I Åben Café, der har til huse på Gladsaxe Hovedbibliotek i lokale 1 hver mandag 16-17.30, kommer pårørende såvel som kræftpatienter og efterladte. Samtalecaféen er et sted, hvor man kan tale om alt muligt, der har betydning i forhold til kræft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top