Pizza og VM-skak
Stor interesse for kampen om verdensmesterskabet blandt Odysseus medlemmer

I disse dage spilles VM-matchen mellem det norske skakgeni Magnus Carlsen og den amerikanske udfordrer Fabiano Caruana. Matchen foregår i London og løber over 12 partier. Vinderen kan kalde sig verdensmester i skak for de kommende to år.

Skakklubben Odysseus på Frødings Allé havde inviteret alle klubbens medlemmer til at følge det 5. parti, mens der blev budt på gratis pizza. Over 20 medlemmer mødte op – heriblandt glædeligt nok en god flok fra juniorafdelingen.

Kommentator var den stærke spiller Jacob Sylvan, som tidligere har spillet for Odysseus, og spillede med i landsholdsklassen sidste år. Der var en interessant diskussion om partiet og faktisk var Odysseus-spillerne

i stand til at forudse flere af VM-trækkene.
VM-partiet blev remis. Herefter viste Jacob et par af sine partier fra Skakligaen, som er den øverste række i Danmark. Odysseus spiller i 2. division, der er den tredje bedste række herhjemme.

Stemningen var fin aftenen igennem i et godt fyldt klublokale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top