Så gode som sjældent før
vidoe.jpg
Viggo Buje Christensen sølv, Flemming Sommer diplom, Einar Ritmer guld, Leif Gredsted bronze, Dan Kampmann sølv, Sven E. Ottosen diplom, Hans Reinholdt Hansen bronze og Elin Løvborg diplom. Foto: Leif Juel Sørensen.
Medaljer og diplomer til Gladsaxe Film -og Videoklub

Sjællandsstævnet er den årlige konkurrence, hvor videointerresserede fra de sjællandske klubber mødes og konkurerer om årets bedste produktioner. En konkurrence der har været afviklet siden 1985. 8 klubber fra Amager, Lyngby, Greve, Roskilde, Hillerød, Rødovre, Frederiksberg og Gladsaxe havde hjemme i deres klubber udvalgt og fundet frem til de 21 film der var med i opløbet om at blive Sjællandsmester 2018.

Der blev set film i næsten tre timer før dommerkomiteen opfentliggjorde resultatet af deres bedømmelser. Vinder blev Einar Ritsmer fra Frederiksberg Foto og Videoklub der blev Sjællandsmester, fik gudmedalje og diplom for filmen Droneflyvning.

Den lokale arrangørklub Gladsaxe Film g Videoklub hentede sit bedste resultat i mange år med en sølvmedalje til Viggo Buje Christensen for filmen Mari Mari og en bronzemedalje til Leif Gredsted for filmen Sollér. Derudover var der diplomer til Lars F. Hansen og Sven E. Ottosen.

Publikum var enige med dommerne og valgte vinderfilmen Droneflyvning som deres favorit som modtager af publikumsprisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top