- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Skift mødelokalet ud og få mere effektive møder

Albert Einstein sagde engang:
”We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them”

Selvom den gode Einsten nok ikke tænkte på inspiration og nye tanker i en mødesituation da han sagde de berømte ord, så gælder den samme tankegang ikke desto mindre for møder også.
Når I flytter jer fysisk ud af jeres vante rammer til andre spændende lokationer, så vil jeres hjerne få en masse nye indtryk og I vil hurtigt opdage, at der dukker en masse nye tanker og idéer op til mødet.

Disse nye tanker og idéer vil uden tvivl gavne jeres virksomhed og I vil finde ud af, at udbyttet af jeres investering i mødet bliver væsentligt bedre end hvis I holder det i jeres vante mødelokalet.

Effektive møder og sjov teambuilding går hånd-i-hånd
Når I har besluttet jer for, at en udskiftning af mødelokalet er det rigtige at gøre, så kan i optimere jeres udbytte yderligere ved at arrangere nogle sjove teambuildingøvelser for mødedeltagerne.

Nogle mennesker bliver skrækslagne når de hører ordet teambuilding, men dette er helt uden grund, hvis I sørger for kun at lave øvelser der ikke er grænseoverskridende. I kan f.eks. prøve de utrolig populære Breakout Rooms, og se hvordan jeres team samarbejder under et tidspres.

Hvis du ønsker en udbyder af mødelokaler, hvor I har mulighed for både teambuilding, BreakoutRoom og god forplejning, så har SuperEvent lige åbnet en afdeling med mødefaciliteter [1] på Amaliegade i København K.

Vil I hellere blive i forstæderne, så har SuperEvent også stadig mødefaciliteter, teambuilding, BreakoutRooms og de klassiske FunEvents i hovedafdelingen på Tæbyvej 3 i Rødovre.