annonce
Spis og drik december ind
Mange butikker på Søborg Hovedgade åbner julen den 1. december med lidt til ganen

BID Søborg arrangerer i anledning af julen et fællesarrangement. Lørdag den 1. december mellem klokken 12 og 14 byder en række aktive butikker på lidt snacks og drikkelse. Det vil være meget tydeligt i gadebilledet, hvem der er med i arrangementet.

– Vi sætter stor pris på, at I vælger at handle lokalt. Uden jeres køb ville vores skønne butikker ikke overleve, hedder det fra butikkerne på Søborg Hovedgade og Søborg Torv, der engagerer sig i BID Søborg.

Foran butikkerne vil der være tændte fakler og små juletræer. Tre børnehaver fra Søborg og 6. årgang fra Søborg Skole vil i løbet af december pynte juletræerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top