annonce
Standuppere søges
Amy-Jensen.jpg
Amy Jensen vil gerne have nogle at grine sammen med. Foto: Privat.
Gladsaxe-borger søger nogle at grine sammen med

Er der noget at grine af?

Hvem gider at grine sammen med mig?

– Der må da være noget, som vi kan grine af sammen, tænkte jeg en dag. Hvor går man så hen? Jeg kunne ikke finde nogle grupper eller steder, hvor det er det, som er i fokus, siger Amy Jensen.

– Så tænkte jeg: Hvordan gør jeg det? Jeg ledte under standupkomik, men det var mest de professionelle standupper. Så må jeg selv lave en gruppe, Derfor vil jeg ønske, at der er nogle hyggelige mennesker der ude, som vil samles med mig hver anden søndag kl. 12-14, så vi sammen kan lave noget standupkomik.

Gennem Gladsaxe Kommunes kulturafdeling, kan Amy Jensen låne lokaler på Telefonfabrikken, som nu er et kulturhus i Gladsaxe på Telefonvej 8. Det koster ikke noget at være med, så alle aldersgrupper er velkommen.
– Vi må ud af busken og selv være aktiv, siger Amy Jensen.

Du kan kontakte Amy Jensen på mail: amy.jensen201@gmail.com eller tlf. 26 70 22 41.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top