De gør en forskel
handicappris.jpg
Foto: Kaj Bonne
Når man er mentalt handicappet, kan det være svært at få et socialt liv. Her kan sport gøre en forskel. Det har AB Specials bevist.

Når man er mentalt handicappet, kan det være svært at få et socialt liv. Her kan sport gøre en forskel. Det har AB Specials bevist. 25 mænd og kvinder mellem 15 og 46 år møder om torsdagen op til håndboldtræning i hallen på Skovbrynet i Bagsværd.

De kommer ud til stævner, de hygger sig med hinanden og de får ekstra indhold i deres liv. Den slags kan kun lade sig gøre med ledere, der får det til at fungere. Dem har AB. Og i fredags blev syv trænere fra afdelingen som de første overhovedet nogensinde hædret med Gladsaxe Kommunes Handicappris. Marian, Pernille, Mathilde, Pernille, Charlotte og Lene og nu senest også Søren får tingene til at fungere.

Borgmester Trine Græse roste trænerne for det store, uegennyttige arbejde, der kaster så meget af sig og som kan tjene som et godt forbillede. Trænerne var lokket på rådhuset med en anden forklaring end prisoverrækkelsen, så det var en behagelig overraskelse at
få prisen på 10.000 kr. blomster og et diplom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top