annonce
Demokrati og folkestyre
Pia_Kjærsgaard_03_50-181.jpg
Gladsaxe Gymnasiums 1. g’ere har samfundsfag, og i mandags fik de lidt input til undervisningen fra Folketingets formand Pia Kjærsgaard. Foto: Kaj Bonne.
Folketingets formand Pia Kjærsgaard besøgte Gladsaxe Gymnasium, hvor hun blandt andet fortalte om sit job på Christiansborg

Rektor Eva Krarup Steensen tog imod i hoveddøren. Folketingets formand Pia Kjærsgaard kom forrige mandag forbi Gladsaxe Gymnasium for at tale om demokrati og folkestyre. I gymnasiets kantine sad alle skolens førsteårselever og ventede spændt. Pia Kjærsgaard stod klar, men der gik et stykke tid, før headsettet virkede.

Formanden gik ind og fik en bragende velkomst af 1. g’erne. Til en start viste Pia Kjærsgaard en film om, hvad Folketingets formand rent faktisk arbejder med: ”Mange tror, at formanden kun ringer med klokken i Folketinget.” Herefter var der en video om ungdomsparlamentet.

– Både 2. og 3.’gerne har så meget andet at tænke på lige nu, så vi syntes det var en god idé, at det blev 1. g’erne som fik chancen for at møde Folketingets formand, sagde Eva Krarup Steensen.
Eftermiddagen sluttede af med spørgsmål fra eleverne til formanden. Flere af dem kan allerede sætte deres kryds ved næste folketingsvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top