En hilsen fra Bornholm
En-hilsen-fra-Bornholm.jpg
Lene Skovgaard foran sin butik i Rønne. Foto: Privat.
Lene Skovgaard fra Søborg Guld & Sølv har åbnet butik i Rønne

I sommer lukkede indehaveren af Søborg Guld & Sølv, Lene Skovgaard, efter 31 år på Søborg Hovedgade. På det tidspunkt vidste Lene ikke meget mere end, at hverdagen skulle være enklere og hun ville bo ved vandet.

Lene flyttede til Bornholm. Bosatte sig i Gudhjem 400 meter fra vandet og overtog en ure- og smykkebutik i Rønne: – Jeg har nu boet et halvt år på Bornholm og har endnu ikke fået hjemve.
Butikken i Rønne hedder meget passende ”Lenes Guld & Sølv”, og det er Lenes datter Lise, som har tegnet logoet til butikken, som man kan finde på adressen Snellemark 29: – Det vil da være hyggeligt, hvis nogle af mine gamle kunder kigger forbi til sommer, siger Lene Skovgaard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top