Gymnastikleder hædret for indsats som træner
grethepris.jpg
Grethe Høgh Scheel modtog den på flere måder store check fra filialdirektør Morten Hjorth Hansen fra Nordea. Foto: Privat.
Grete Høgh Scheel fik Nordea-fondens Indendørspris

I over 30 år har Grethe Høgh Scheel været træner for voksenmotionshold i GIFGymnastik

Den indsats blev i onsdags honoreret med Nordea-fondens Indendørspris på 10.000 kr.

Grethe Høgh Scheel betegnes som en person med et i sit smittende engagement, der betyder, at hendes hold altid er fyldt helt op til bristepunktet. Hun er både nytænkende og lydhør, så kommer der ønsker og ideer fra gymnasterne, så er hun frisk på at ændre programmets indhold.

Grete er, med en baggrund som fysioterapeut,meget vidende om hvad der rør sig inden for sundhedsområdet, og bringer gerne denne viden ind på sine hold, ligesom hun også gerne bidrager med sin faglige og personlige mening, når der skal udvikles og diskuteres i udvalg og på trænersamlinger. Endvidere stiller hun beredvilligt op ved Voksenmotionsarrangementer, hvor hun giver smagsprøver på sin version af gymnastikpaletten.

Hun er derfor en kæmpe gevinst for klubbens samlede foreningsudvikling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top