Hyggeligt børneeventyr og nytårsløjer
HonningMargretheg.jpg
Apollo og Honning Margrethe i ”Honning Margrethe og eventyrhaven”. Foto: SF Studios
Bibliografen klar med børnefilm og nytårsarrangement

I den skønne animationsfilm ”Honning Margrethe og eventyrhaven” går livet sin vante gang og alt ånder fred og idyl. Men da den smukke og elskede Honning Margrethe en dag bliver kidnappet, beskyldes den stakkels lille fårekylling Apollo for at stå bag.

Panikken breder sig, men sandheden er dog af den mere skumle og nederdrægtige slags. Honning Margrethe bliver nemlig holdt fanget af den jaloux og forræderiske hveps Wendy, da vil overtage tronen.

Apollo har brug for hjælp. Både til at bevise sin uskyld og befri den kidnappede dronning.

”Honning Margrethe og eventyrhaven” vises med dansk tale og har premiere i Bibliografen torsdag 20. december.

Nu er det snart den tid af året igen, og traditionen ro inviterer Bibliografen indenfor til en festlig aften 31. december. Dronningens nytårstale indleder aftenen i en direkte transmission på Bibliografens store lærred kl. 18.00, hvorefter der serveres bobler og kransekage i foyeren.

Aftenen afsluttes med gensynet af en af filmhistoriens store klassikere, ”Cinema Paradiso” (”Mine aftener i Paradis”), der skildrer drengen Totos liv på Sicilien. Her bruger han så meget af sin tid som muligt i den lokale biograf, hvor han med hjælp biografens gamle operatør, Alfredo, oplever filmenes evige magi.

”Cinema Paradiso” er instrueret af Giuseppe Tornatore og Ennio Morricone står for den gudesmukke musik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top