Julegymnastik er et hit
Gymnastik-01-50-18.jpg
Elegante bevægelser af Gladsaxes mikrogymnaster. Foto: Kaj Bonne.
Endnu en gang holdt GIF Gymnastik en stor gymnastik-konkurrence i Gladsaxe Sportshal

GIF Gymnastik havde i weekenden omdannet Gladsaxe Sportshal til en hyggelig gymnastik-julestue med juletræer, julepynt og julestjerner i foyeren og ved siden af springredskaberne i hallen.

130 gymnastikhold med over 1.500 gymnaster fra det meste af Sjælland var forbi og pudse de sidste detaljer af, inden den officielle gymnastiksæson går i gang i det nye år. GIF Gymnastik havde selv over 300 gymnaster i alderen 6 til 16 år fordelt på 28 hold med i konkurrencerne.

3.000 tilskuere klappede og hujede af de dygtige gymnaster og var med til at sikre gymnastik-julestemningen.

For at få arrangeret en konkurrence af sådan en størrelse kræves hjælp fra en masse frivillige i foreningen. GIF Gymnastik har oprettet GIF KlubFrivillig, hvor alle hjælpere er organiseret.

– Vi er dybt afhængige af alle de frivillige voksne og børn i vores konkurrence-weekender. Vi er så taknemmelige over, at hjælperne bakker op omkring konkurrencerne og er med til at give gymnaster en kæmpe oplevelse, siger Trine Iversen, som selv er frivillig i foreningen og den der har overblikket over de frivillige hjælpere i weekenden når konkurrencen er i gang.

Der blev uddelt en masse fine præmier både til vinderholdene og tilskuere igennem små konkurrencer.

Gymnastik-holdene på podiet kan nyde sejren hele julen, da medaljerne var formet som et fint juletræ, der kan hænge og pryde juletræerne hjemme i stuerne.

Se flere af Kaj Bonnes fotos her

Der blev sprunget til den store guldmedalje. Foto: Kaj Bonne.

Der blev sprunget til den store guldmedalje. Foto: Kaj Bonne.

Balance skal der til. Foto: Kaj Bonne.

Balance skal der til. Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top