Lidl og måske også biograf på Tobaksgrunden
Tobaksgrunden-02-50-18.jpg
Viser vintervejret sig fra den pæne side med milde temperaturer, kan der hurtigt ske ting og sager på byggepladsen på Tobaksgrunden, der jo ligger klos op ad den kommende letbane. Foto: Kaj Bonne.
Der forhandles også om et hotelbyggeri

Mens sindene er ved at komme i kog hos en række af kommunens borgere ved udsigten til, at der måske skal bygges et supermarked på posthusgrunden på Søborg Hovedgade, så bliver der endnu mere at engagere sig i. For når byggeriet på Tobaksgrunden står færdigt, så bliver det også med en stor Lidl.

Om kort tid står byggeriet på Vadstrupvej i Bagsværd færdigt, og også her åbner der en Lidl, der jo i forvejen også holder til i Høje Gladsaxe.

– Lidl får en meget fin placering i det nye byggeri ud til Ring 3, fortæller Bjarne Mayland fra ejendomsudviklingsfirmaet Maycon.

Mens det er en kendsgerning, at der kommer et supermarked, så forhandles der for tiden om andre projekter.

Det betyder, at der måske også kommer en biograf, lige som der er planer om både et hotel og en cafe til de mange beboere, der i løbet af forholdsvis kort tid vil være i området.

Dels er der jo byggeriet på Tobaksgrunden, dels er der en god portion boliger ovre på anden side af vejen bag Søborg Møbelfabrik. Midt i Tobaksbyen tager Domus Nova inden længe det første spadestik til det, der bliver til 260 nye boliger.

Hele byggeprocessen har ligget stille i over et år på grund af en borgers indsigelse.

-Det var faktisk først, da Rasmus Jarlov blev erhvervsminister, at der kom skred i tingene, siger Bjarne Mayland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top