annonce
Moderne danseforestilling på Telefonfabrikken på Telefonfabrikken
Contemporary danseforestilling med masser af historie, teater og fysik

Er du til masser af power, spændende historie og sande følelser, så er det her bestemt noget for dig.

Det siger danseren Katrine Holms-næs, der er med i det nyligt opstartede kompagni ”Care” bestående af syv dansere.

De sætter en forestilling op den første weekend i januar på Telefonfabrikken under ledelse af Katrine Holmsnæs. Alle de unge talentfulde dansere er alle internationalt uddannede og har formået at få dans og performance til at blive deres levevej.

-Denne forestilling kommer til at handle om abusive relations (grove relationer) deraf navnet. Uden at afsløre for meget, kan der med sikkerhed siges at, det bliver interessant, anderledes og med masser af eksplosive smukke bevægelser og performere, siger Katrine Holmsnæs.

De passionerede solodansere Alex Eliasen og Katrine Holmsnæs vil være omdrejningspunktet for hele historien, og det bliver en battle imellem de to personligheder, men også en battle med dem selv og deres tanker. Gruppen kommer igennem alt fra contemporary, modern, hip hop, theater, jazz og eksperimenterende dans.

Forestillingen varer cirka 30 minutter, og det foregår på Telefonfabrikken på Telefonvej, hvor man har givet sceneplads til kompagniet. Der danses lørdag 5.januar og søndag 6. januar klokken 19.30. Dørene åbnes klokken 19.00, og forestillingen vil være gratis. Hvis man vil sikre sig en siddeplads rådes man til at skrive til katrine.holmsnaes@gmail.com.

De syv dansere introducerer masser af dans, der betegnes som en battle - en kamp - mellem de involverede. Foto: Privat.

De syv dansere introducerer masser af dans, der betegnes som en battle – en kamp – mellem de involverede. Foto: Privat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top