Nisser på spil tre gange
Juletræ.jpg
Nisserne havde travlt på Bagsværd Kostskole, hvor de spillede tre forestillinger på samme dag. Foto: Privat.
Bagsværd Kostskoles 2. klasser sørgede for den helt rigtige julestemning

2. klasserne gjorde det helt overbevisende igen – de bragte julestemningen frem blandt elever, forældre, søskende og lærere på Bagsværd Kostskole og Gymnasium sidste onsdag, hvor de klarede hele tre forestillinger på én dag.

Udover at danse rundt om træet og spise risengrød med alt for meget kanelsukker på, havde nissebørnene på BK i år travlt med at programmere maskinerne på juleværkstedet til at lave en masse gaver til alle de rare børn. Nisserne ved, at programmering er en del af fremtiden og så må selv en lille nisse være klar og tage fat.

Traditionen tro havde 2. klasserne indbygget deres helt eget aktuelle reklameindslag, og hvad er mere nærliggende end at sælge bananer og synge strofer af Kim Larsens sang ”Køb bananer”. Nissebørnene ved, hvad der har værdi og skaber gode minder: – Til alle jer fra alle os på Bagsværd Kostskole: Glædelig jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top