På et ben for de inaktive
Nordea-Fonden-GIF-50-18.jpg
Der var en check til GIF-Gymnastik, så de kan fortsætte deres arbejde med at få inaktive teenagepiger til at dyrke idræt. Foto: Kaj Bonne.
Nordeafonden støtter GIF Gymnastik i deres arbejde på at få fat i de inaktive piger

De fleste idrætsforeninger har det med at rette fokus mod de oplagte målgrupper. Men kan også gå den anden vej, sådan som GIF Gymnastik har gjort. Foreningen bestræber sig bevidst på at få fat i de inaktive teenagepiger, som man håber på at kunne få hjulpet ind i foreningslivet.

Det gode initiativ har udløst en check på 7.000 kroner fra Nordeafonden. Det var GIF-træner Simon Esrup, der sammen med nogle af foreningens dygtige piger fik checken overrakt af filialdirektør i Søborg, Morten Hjorth Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top