Så kan vi jule…
Juletræstænding-14-49-18.jpg
Foto: Kaj Bonne
Der var sækkepibemusik. Der var julesange og julesalmer fra tre kirkekor. Der var gløgg og æbleskiver. Der var næsten lune temperaturer. Der var et stort fremmøde. Det var lige som det skulle være, da de mange pærer på det 18 meter høje juletræ på Rådshuspladsen blev tændt fredag klokken 17

Der var sækkepibemusik. Der var julesange og julesalmer fra tre kirkekor. Der var gløgg og æbleskiver. Der var næsten lune temperaturer. Der var et stort fremmøde. Det var lige som det skulle være, da de mange pærer på det 18 meter høje juletræ på Rådshuspladsen blev tændt fredag klokken 17.

Borgmester Trine Græse havde i år alliereret sig med 4-årige Alpha fra Alsikemarken. Alpha havde øvet sig på at tælle ned fra 10 til der skulle trykkes på knappen.

Julemanden – der vist langt ude er i familie med den tidligere rådhusbetjent Allan Petersen – kom ud til børnene sammen med nisser med pebernødder. Ude på hovedgaden blev lyset også tændt takket være Handelsforeningen for Søborg og Omegn. Faktisk manglede der kun lidt milde snedrys.

Se flere af Kaj Bonnes fotos her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top